Trailerul festivalului FilthFest la Cluj-Napoca

de cristina_n

Trailerul festivalului FilthFest la Cluj-Napoca

Un trailer al festivalului FilthFest la Cluj-Napoca poate fi urmarit mai jos:Mai este exact o saptamana pana la marea nebunie numita FILTHFEST, cel mai mare eveniment metal din Romania din prima jumatate a anului 2009!

Cei care vor sa vada live doua nume mari ale scenei metalice - Cradle of Filth si Moonspell – si o trupa care vine tare din urma - Turisas, gasesc bilete in aproape toate magazinele Germanos din tara. Toata reteaua de distributie poate fi accesata pe www.eventim.ro .

Avand in vedere amploarea acestui festival, organizatorii turneului ne-au anuntat ca vor amenaja la Sala Sporturilor din Cluj-Napoca un stand special - cum n-ati mai vazut pana acum, zic ei - cu foarte multe produse specifice: tricouri, hanorace, CD+DVD-uri, curele, bratari, diverse alte accesorii.

FILTH FEST TOUR este primul festival itinerant care va avea loc in Romania. Contine un “killer package” format din CRADLE OF FILTH [UK], MOONSPELL [Portugalia], TURISAS [Finlanda] si DEAD SHAPE FIGURE [Finlanda].

FILTH FEST TOUR va avea loc la Cluj-Napoca, pe data de 23 aprilie 2009, la Sala Sporturilor, ora 19:00.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook