Biografie Morbid Angel



Morbid Angel

Genuri muzicale:
Death

Trupe similare:
Sepultura  In Flames  Children Of Bodom  ILLUMINATI  Death  My Dying Bride  CADAVRUL

Morbid Angel este o trupa de death metal din Florida. Alaturi de Death, Possesed si Obituary, trupa de fata a avut un rol crucial in dezvoltarea acestui gen de muzica. Revista Terrorizer i-a plasat pe locul 2 in Top 40 Greatest Death Metal Albums, multumita discului Altars of Madness. Piesele au un aranjament complex, iar cea mai mare contributie ii apartine chitaristului Trey Azagthoth si tobarului Pete Sandoval, membrii ai trupei Terrorizer.
Morbi Angel au fost printre primele trupe care au semnat cu Earache Records si reprezinta una din principalele influente din tranzitia death metal cu thrash metal. Versurile se refera la satanism si anti-crestinism. Dupa albumul Blessed Are the Sick, trupa s-a orientat spre cultura Sumeriana, precum si lucrarile lui H.P. Lovecraft.
Albumele Morbid Angel au fost lansate dupa o ordine alfabetica. Trupa continua sa compuna piese, iar un nou album va fi lansat undeva la inceputul lui 2008. Discul va incepe cu litera I.

Stil: death metal

Componenta:
Trey Azgthoth - chitara/synth/clape/voce
Pete Sandoval - tobe
David Vincent - voce/bas

Discografie:
Altars of Madness (1989)
Blessed Are the Sick (1991)
Covenant (1993)
Domination (1995)
Entangled In Chaos (live)  (1996)
Formulas Fatal to the Flesh (1998)
Gateways to Annihilation (2000)
Heretic (2003)

MORBID ANGEL
www.morbidangel.com
www.myspace.com/morbidangelband


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook