Chitaristul Morbid Angel incearca sa defineasca metalul

de Morrison

Chitaristul Morbid Angel incearca sa defineasca     metalul
Trey Azagthoth, chitaristul formatiei Morbid Angel, a scris intr-un blog publicat pe pagina sa de MySpace ca este dezamagit deoarece, de curand, a intalnit multi metalisti care nu ar trebui sa se numeasca astfel, deoarece au multe prejudecati.

Nemultumirea lui Trey a pornit de la refuzul organizatorilor de a accepta o serie de nume reprezentand stilurile hardcore, industrial si chiar a unor DJ in deschiderea concertelor Morbid Angel, motivand faptul ca metalul si aceste stiluri nu au adepti comuni.

Asa ca mi-am pus intrebarea: ce este de fapt metalul? scrie chitaristul Morbid Angel.

Cred ca metalul este acea muzica destinata celor care sunt deranjati de constrangerile societatii, de mentalitatea la moda. Metalistii adevarati au nevoie de muzica extrema pentru ca simturile lor sa fie mereu treze, au nevoie de socuri. Pentru mine, metalul inseamna sa te cunosti pe tine si sa te descoperi permanent, spune Trey Azagthoth.

Metalistii nu urmeaza spiritul turmei, ci sunt ei insisi fara a se teme de ridicol. Acolo unde darami prejudecatile, este loc sa apara ceva nou, inedit, mai spune Trey.

Nu pot sa cred ca metalistii vor concerte numai si numai cu trupe metal si de ce nu accepta si alta muzica, daca aceasta este extrema, mai scrie chitaristul.

Trey Azagthoth asteapta raspuns din partea tuturor fanilor metal pe pagina sa de MySpace aici.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: