Morbid Angel au inceput inregistrarile pentru un nou album

de Buvnitz

Morbid Angel au inceput inregistrarile pentru un nou album

Formatia americana Morbid Angel a intrat in studioul Mana Recording din Florida in data de 22 iunie alaturi de Erik Rutan (fost chitarist Morbid Angel si producator al trupelor Canibal Corpse, Misery Index si Goatwhore) pentru a inregistra al noualea album de studio.

Discul va fi lansat la inceputul lui 2011 via Season Of Mist si este si primul material ce va fi inregistrat fara Pedro Sandoval. Inlocuitor temporar al acestuia este Tim Yeung, cunoscut pentru colaborarile cu Divine Heresy, All That Remains, Nile, Hate Eternal si Vital Remains.

Desi inca nu se cunoaste numele albumului, putem intui ca numele albumului va incepe cu litera "I", avand in vedere ca de-a lungul timpului Morbid Angel si-au numit albumele in ordine alfabetica - incepand cu Altars of Madness (1989) si terminand cu Heretic (2003).

O filmare cu Morbid Angel, intrpretand o piesa de pe viitorul album, poate fi urmarita mai jos.

'Pete este parte din familie si istoria trupei astfel ca ii uram o recuperare cat mai rapida. Din pacate nu avem cum sa grabim acest proces si speram sa se intoarca la timp pentru un nou turneu Morbid Angel.'


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: