Solistul Morbid Angel a fost arestat

de Morrison

Solistul Morbid Angel a fost arestat
David Vincent, solistul formatiei Morbid Angel, a fost arestat ieri, 8 iulie, pe aeroportul din Milano.

Solistul l-a sunat pe Joel McIver, un redactor al revistei Metal Hammer, si l-a instiintat ca este retinut de politie.

Sunt acuzat pentru ca am incalcat legea in ce priveste posesia de arme, se pare ca ar fi spus David Vincent la telefon.

Responsabilii cu securitatea de pe aeroportul itlaian au gasit in bagajele solistului o curea cu gloante false, pe care acesta obisnuieste sa o poarte pe scena, si au concluzionat ca sunt gloante adevarate. David Vincent a fost trasportat de 20 de politisti intr-o celula, unde a asteptat cateva ore pentru a fi eliberat.

Am crezut tot timpul ca glumesc. Se pare ca acest tip de centuri nu sunt la moda in Italia, care intre noi fie vorba, este o tara care acorda interes modei. Politistii de acolo in mod cert nu stiu altceva decat sa manance spaghetti, spune solistul Morbid Angel, evident ofensat.

M-au eliberat in final, dar mi-au confiscat centura. O am de peste 20 de ani si o port ocazional, dar nu am patit pana acum asa ceva. Sunt sigur ca nu o voi primi inapoi, mai spune solistul Morbid Angel, care doreste ca incidentul sa fie adus la cunostinta cat mai multor fani ai sai.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: