Mortiis si Combichrist sustin un turneu in UK

de aaaaa aaaaaa

Mortiis si Combichrist sustin un turneu in UK


Ca urmarea a unui turneu european de succes, Mortiis va face din nou "echipa" cu Combichrist pentru o alta serie de concerte in vara, in Marea Britanie.

"Nu am mai cantat in Marea Britanie de ceva timp.Suntem nerabdatori sa mergem din nou acolo, sa ne intalnim cu vechi prieteni si poate, de ce nu, sa ne facem si altii noi" a declarat Mortiis. "Turneul European alaturi de cei de la Combichrist a fost un real succes, deci stim ca si cel din UK va fi la fel."

Turneul European Mortiis/Combichrist a fost impartit in doua secvente, desfasurandu-se pe parcusul a 2 luni de zile si strabadant majoritatea tarilor din Europa printre care si Romania. Pe parcursul turneului, MORTIIS a oferit fanilor un preview al viitorului material, care urmeaza a fi mult mai brutal decat cele precedente.

Scopul principal al turneului Mortiis a fost acela de a "pregati" terenul pentru viitorul album intitulat "The Great Deceiver", precum si "Perfectly Defect," un "album" oferit gratuit fanilor pe data de 10 Octombrie si care poate fi descarcat de pe www.mortiis.com.

Biletele pentru concertele din UK poate fi achizitionate din aceasta locatie.

Datele concertelor Mortiis si Combichrist:

Iunie 28 Southampton, UK @ Talking Heads
Iunie 29 Leamington Spa, UK @ The Assembly
Iunie 30 Manchester, UK @ Academy
Iulie 01 Glasgow, UK @ The Classic Grand
Iulie 02 Nottingham, UK @ Rock City
Iulie 03 London, UK @ KokoDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook