Albumul nou-nout Motionless In White- Scoring the End of the World a debutat in Top 15 al topului Billboard 200

de Cristi Nedelcu

Albumul nou-nout Motionless In White- Scoring the End of the World a debutat in Top 15 al topului Billboard 200


Felicitari maxime pentru Motionless In White, al caror album nou-nout Scoring the End of the World a debutat in Top 15 al topului Billboard 200. A fost plasat doar sub alte doua albume noi, ambele fiind ale unor artisti mainstream.

Albumul a ajuns pe locul 12 in top pentru vanzari in total de 23.000 de unitati, care includ CD-uri, LP-uri si descarcari digitale platite. In total, au fost 29.500 de unitati [prin Stream N' Destroy].

Dintre celelalte 11 albume plasate inaintea lor, doar doua erau si noi – superstarul country Carrie Underwood, Denim & Rhinestones [Nr. 10 cu 31.000 de unitati castigate] si albumul trupei de K-pop BTS' Proof [Nr. 1 cu 314.000 de unitati castigate]. Olivia Rodrigo, Morgan Wallen, Post Malone, Harry Styles si Bad Bunny se numara printre ceilalti artisti care se afla in prezent in fruntea topului, dar cu lansari mai vechi.

Scoring the End of the World a celor de la Motionless in White reprezinta cea de-a doua lansare ajunsa in topuri, dupa Reincarnate din 2014, care a atins varful pe locul 9. Pana acum a fost un an bun pentru rock si metal, presarat cu realizari precum Requiem al lui Korn, vanzarea mainstream al lui Machine Gun Kelly, Impera de la Ghost, Unlimited Love de la Red Hot Chili Peppers, Fear of the Dawn de Jack White, Zeit de la Rammstein si Diamond Star Halos de Def Leppard dar si The Dropout Boogie de la The Black Keys.

"It's about expressing my feelings, both internally and externally, throughout the last three years," a declarat Chris de la Motionless pentru Loudwire Nights, "Since [2019's Disguise] came out, a lot has changed within the band, within my personal life, within the world of course. I felt like I wanted to kind of encapsulate all of those intense feelings, emotions and opinions — all things like that, into one album."
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: