Basistul Motley Crue despre viitor

de Morrison

Basistul Motley Crue despre viitor
Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue, a declarat intr-un interviu pentru Ultimate-Guitar.com ca nu este foarte nerabdator sa inregistreze un an album impreuna cu acestia.

De abia am incetat turneele care au durat cativa ani aproape fara nicio pauza. Acum ma pregatesc de lansarea cartii The Heroin Diaries, finisez soundtrack-ul acesteia si incerc sa fac in asa fel incat mesajul ei sa aiba o cat mai mare rezonanta. Asa ca a incepe inregistrarile chiar acum cu Motley Crue nu este o idee prea atragatoare. Niciodata nu am amestecat proiectele mele solo cu formatia, asa ca acum este acea perioada in care fac ceea ce vreau, a spus basistul Motley Crue.

"Compunem piese nonstop. Dar pentru a scoate un album intreg, avem nevoie de ceva timp. Daca pe cont propriu, fiecare dintre noi am putea scoate un material nou mult mai repede, pentru a face ceva impreuna ne ia ceva mai mult", a mai declarat Sixx intr-un interviu recent.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook