Clubul de striptease preferat de Motley Crue a fost incendiat

de Morrison

Clubul de striptease preferat de Motley Crue a fost      incendiat
Clubul de striptease preferat de componentii Motley Crue, in care acestia au filmat videoclipul Girls, Girls, Girls, a fost victima unui incendiu, pe 3 decembrie.

Bateristul Tommy Lee a declarat ca este teribil de intristat de acest incident, si ca de acum incolo va aprinde bricheta numai la capacitatea minima.

Motley Crue au mai avut recent probleme cu focul.

Tommy Lee, bateristul formatiei Motley Crue, a avut o zi de nastere cu adevarat incendiara, pe data de 3 octombrie.

Trupa Motley Crue se afla in Guadalajara, luand o pauza din turneul Cruefest si sarbatorind ziua bateristului. La un moment dat, chiar sarbatoritul Tommy Lee marturiseste ca a simtit miros de fum, dar la inceput a crezut ca acesta vine de la artificii.

"Am vazut insa in scurt timp ca incaperea s-a umplut de fum, si era fum adervarat! Am iesit pe hol si am descoperit camera lui Nikki in flacari. Cred ca ardea de ceva vreme. Nikki si-a pierdut in incediu aproape tot, cu exceptia pasaportului si a catorva carti de credit: mobil, computer, si toata hainele pe care le avea cu el", scrie amuzat Tommy Lee.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook