Motley Crue acuzati ca i-ar fi stropit cu urina pe The Raskins

de Andreea Gherfi

Motley Crue acuzati ca i-ar fi stropit cu urina pe The Raskins


Motley Crue sunt acuzati ca si-ar fi pus staff-ul sa urce pe scena si sa-i stropeasca cu urina pe The Raskins, una dintre trupele suport alaturi de care Motley Crue au concertat in 2014.

Gemenii de la The Raskins sustin ca au platit un milion de dolari ca sa plece in turneu alaturi de celebra formatie americana, insa ceea ce trebuia sa fie un vis implinit a devenit un sir de umilinte pentru care The Raskins solicita acum, in fata tribunalului, o despagubire de 30 de milioane de dolari.

Conform unui articol aparut in New York Post, The Raskins sustin ca le-a fost sabotat intregul turneu si ca nu le-au fost respectate clauzele contractuale. Acestia au marturisit ca au fost fortati deseori sa cante in locatii aproape goale deoarece managerii de turneu au refuzat sa deschida portile concertelor mai devreme. De asemenea, nu au avut voie sa-si vanda obiectele de merchandise, le-a fost interzis accesul in cabinele de schimb si au fost loviti cu echipamente grele. Insa, cel mai denigrant moment, in opinia celor de la The Raskins, a fost acela in care Motley Crue si-au pus oameni din staff sa urce pe scena si sa-i stropeasca cu pistoale de apa umplute cu urina.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook