Motley Crue: Inceput ratat de turneu

de Alin Pildner

Motley Crue: Inceput ratat de turneu


Primul show al turneului de adio al trupei heavy metal Motley Crue a fost presarat cu o multime de incidente.

Dupa interpretarea a numai trei piese, concertul Motley Crue din Grand Rapids (primul din turneul lor de adio) a fost intrerupt, bateristul Tommy Lee acuzand spargerea fetei de bataie de la toba mare. Incercarea de a umple timpul necesar solutionarii problemei printr-un solo de chitara semnat Mick Mars nu s-a terminat tocmai bine, momentul fiind unul putin gustat de audienta. A urmat o pauza de 10 minute, dupa care trupa si-a recuperat rapid fanii printr-o serie de hituri, impotmolindu-se insa la "Too fast for love", pe care se pare ca unii componenti ai formatiei o uitasera, fiind nevoiti sa se opreasca si sa reinceapa piesa,in dezaprobarea unei mari parti a publicului.


Trecand cu greu peste aceste momente cu adevarat stanjenitoare la un asemenea nivel, trupa a reusit, totusi, sa presteze 22 de piese, insa si sa ridice mari semne de intrebare vizavi de coeziunea membrilor.
In continuare, puteti urmari imagini filmate de cei prezenti la concertul de pe Van Andel Arena.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook