Motley Crue lanseaza videoclipul pentru single-ul "All Bad Things" si anunta ultima parte din "The Final Tour"

de Elena Paraschiv

Motley Crue lanseaza videoclipul pentru single-ul


Legendara trupa Motley Crue a anuntat astazi detaliile ultimului show. Acesta va marca finalul carierei trupei si va inchide ciclul de doi al turneului "The Final Tour".

"The Final Tour" 2014 a fost partea care a vandut cele mai multe bilete. Motley Crue au trecut prin 72 de orase si au avut incasari de 45 de milioane de dolari. "Turneul a fost un succes global masiv si o adevarata declaratie a popularitatii trupei. Finalul anului 2015 va marca finalul unei ere din istoria rock-ului, dar nu exista nici un dubiu ca Motley Crue a influentat si va influenta generatii de artisti multi ani de acum inainte", spune Rick Franks.

Ultimul concert al trupei va avea loc pe 31 decembrie 2015 la Staples Center, in Los Angeles. Dupa 34 de ani petrecuti impreuna, 2015 reprezinta partea finala a turneului.

Trupa va pleca in Japonia in luna februarie, dupa care urmeaza Australia si Noua Zeelanda in primavara acestui an. Tot in acest an, Motley Crue vor spune "adio" si festivalurilor prin trei show-uri electrizante in cadrul Download din Marea Britanie, Sweden rock (Suedia) si Nova Rock (Austria). Cei care vor avea ocazia sa ii vada live pe legendarii rockeri, se pot astepta la un invitat foarte special, si anume...Alice Cooper care s-a alaturat Motley Crue in turneul din 2014.

In prezent legendarii rockeri sunt in plin proces de realizare a unui pachet special pentru fani, care va include si o noua piesa "All Bad Things" printre multe alte surprize care vor fi anuntate in curand.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook