Motley Crue planuieste retragerea din muzica

de Ana-Maria Gavrila

Motley Crue planuieste retragerea din muzica


Cu o activitate de peste 30 de ani, formatia Motley Crue se apropie de sfarsitul carierei. Anuntul il face chiar Vince Neil, care crede ca trupa isi va incheia cariera undeva in 2014-2015.

Muzicianul spune ca trupa va mai lansa cateva materiale noi si se va retrage in glorie. "Vrem sa terminam in glorie. Nu vrem sa fim ca acele trupe despre care oamenii spun ca, uite-i, canta intr-un mic club acum", a declarat Neil pentru The Oakland Press. "Inca mai umplem stadioane si sali de concerte si asa vrem ca lumea sa-si aminteasca de noi", a adaugat el.

Un alt motiv pentru care trupa a decis ca incet-incet sa iasa din industrie este faptul ca chitaristul Mick Mars se confrunta cu o severa artrita cronica. "A venit vremea. Starea de sanatate a lui Mick nu mai este asa buna si sustinea unor turnee este foarte dificila pentru el. Probabil ca vom face ceva special o data la 5 sau 10 ani, dar nu va fi un turneu de adio la nesfarsit ca in cazul KISS. Nu va fi ceva de genul asta", a mai explicat Vince.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook