Motley Crue scot album nou

de Morrison

Motley Crue scot album nou
Nikki Sixx, basistul trupei Motley Crue, a declarat ca trupa va incepe inregistrarile la un nou album spre sfarsitul acestui an. Compunem piese nonstop. Dar pentru a scoate un album intreg, avem nevoie de ceva timp. Daca pe cont propriu, fiecare dintre noi am putea scoate un material nou mult mai repede, pentru a face ceva impreuna ne ia ceva mai mult, spune Sixx.

Nikki Sixx va scoate o carte autobiografica intitulata "Heroin Diaries", in care va insista asupra dependentei sale de heroina si de alte droguri. Cartea este anuntata pentru luna septembrie.

Basistul intentioneaza sa compuna si un soundtrack pentru lansarea acestei carti, care va putea fi auzit in timpul declaratiei sale si a sesiunii de autografe care va urma lansarii.

Coloana sonora va fi compusa din piese interpretate de noua formatie a basistului, Sixx:AM.

Cartea va include de asemenea declaratii ale personelor apropiate lui Nikki Sixx, ca de pilda bateristul celor de la Motley Crue, Tommy Lee, sau chitaristul Velvet Revolver, ex-Guns N' Roses, Slash.

Coloana sonora a cartii va acompania fiecare capitol, si este inspirata de sentimentele pe care le-au avut membrii formatiei in legatura cu cartea. Soundtrack-ul va fi disponibil incepand cu data de 21 august 2007.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook