Tommy Lee despre viitor

de Morrison

Tommy Lee despre viitor
Dupa ce a anuntat despartirea de trupa Motley Crue, bateristul Tommy Lee are o alta veste trista pentru fanii sai. Se pare ca Tommy nu va mai canta nici alaturi de alta formatie, urmand a se dedica in intregime activitatii de DJ.

Decizia lui Tommy Lee nu a venit chiar pe neasteptate. El a declarat recent intr-un interviu realizat de Clubplanet.com ca s-a saturat de muzica rock, pe care o considera nimic altceva decat o faza depasita din viata sa.

Bateristul spune ca in prezent este interesat doar de muzica electronica si ca nu mai poate asculta nicio piesa rock, deoarece i se pare un gen invechit.

Asa cum producatorii de muzica electronica pot incorpora riffuri de chitara, la fel un star rock se poate dedica muzicii electronice, considera Lee. Bateristul spune ca activitatea sa de DJ ii aduce mai multe satisfactii decat sustinerea unui concert rock, in care "este multa galagie si lumea nu face altceva decat sa dea din cap".


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook