Tommy Lee invita un fan in "The Cruecify"

de Alin Pildner

Tommy Lee invita un fan in


Bateristul Motley Crue , cunoscut pentru solo-urile de tobe excentrice doreste sa imparta experienta acestora cu un fan ales din public.

“The Cruecify”, ultima gaselnita a lui Tommy Lee in ceea ce priveste solo-ul sau din cadrul concertelor Motley Crue, inseamna o platforma la inaltime, ce simuleaza sinele unui rollercoaster, si pe care este montat setul de tobe al artistului.

Demonstratia ritmica dureaza aproape 10 minute si presupune interpretarea unor secvente muzicale cu tenta electro, in timp ce drumkit-ul este rotit la 360 grade. Totul este ambalat intr-un super show de lumini, care face ca fiecare spectator sa fie coplesit de extravaganta momentului.

In toate acestea, Tommy vrea sa aiba un coechipier din public, dispunand montarea inca unui scaun pe platforma. Singurele impedimente pentru punerea in practica a ideii sunt de ordin juridic, urmand a se discuta conditiile in care compania de asigurari care gestioneaza evenimentele Motley Crue ar putea integra un spectator in "The Cruecify".

Pana cand isi rezolva ei problemele de ordin legal, va invitam sa urmariti "The Cruecify".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook