TOMMY LEE paraseste Motley Crue

de Morrison

TOMMY LEE paraseste Motley Crue
Conform documentului de aici, completat de managerul Carl Stubner trupei Motley Crue, Tommy Lee, tobosarul trupei, i-a informat pe Nikki Sixx si pe Mick Mars (chitaristul si basistul) cum ca acesta demisioneaza din trupa.

Recent, Formatia Motley Crue l-a dat in judecata pe managerul lor, care este in acelasi timp si managerul bateristului lor Tommy Lee. Formatia acuza managerul ca ar promova interesele bateristului in detrimentul celor ale trupei Motley Crue. "Cariera solo si activitatile din afara scenei muzicale ale lui Lee au fost promovate, lasand deoparte activitatile lui ca membru al trupei", au spus avocatii celor de la Motley Crue in cererea inaintata la tribunal.

Reprezentantii trupei mai spun ca motivatia managerului a fost dorinta de a se imbogati, folosind imaginea bateristului.

Tommy Lee nu este acuzat de catre colegii sai de trupa, se pare ca acesta nu ar fi avut nicio implicare in activitatile si intentiile lui Stubner, care ar fi actionat doar in folos personal.

Trupa Motley Crue a incheiat recent un turneu european care a cuprins Elvetia, Italia, Suedia, Norvegia si Anglia.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook