Tommy Lee si fiul lui Nicolas Cage cat pe ce sa se ia la bataie

de Ana-Maria Gavrila

Tommy Lee si fiul lui Nicolas Cage cat pe ce sa se ia la bataie


Weston Cage, fiul celebrului actor Nicolas Cage, si tobosarul Tommy Lee erau cat pe ce sa se ia la bataie in timp ce se aflau in culise, in cadrul unui concert Motley Crue din Las Vegas. Se pare ca solistul Vince Neil, Nicolas Cage si Weston stateau de vorba in momentul cand Lee a incercat sa intre in cabina.

Intr-un articol publicat pe site-ul TMZ.com este relatat incidentul: "Tommy a incercat sa treaca pe langa Weston spunandu-i sa se dea naibii din calea lui. Sursa noastra povesteste ca Weston a reactionat instant, strigand si injurandu-l pe Tommy, provocandu-l la bataie."

"Tommy si-a iesit pur si simplu din minti si a urlat la randul lui in fata lui Weston. Chiar inainte ca cearta sa degenereze intr-o bataie zdravana cei din echipa de Security Motley Crue au intervenit si i-au escortat imediat pe Nic si Weston de acolo."

Probabil nu este destul loc intr-o cabina pentru "ego-urile" a doi rockeri "suparati".Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook