Vince Neil: Motley Crue nu se destrama

de Buvnitz

Vince Neil: Motley Crue nu se destrama


Asa cum era de asteptat, documentul legal semnat de Motley Crue nu atesta si destramarea formatiei dupa turneul mondial din 2015.

The Final Tour nu va fi sfarsitul formatiei. Intr-un interviu acordat pentru emisiunea radio 'Shmonty and Conklin in the Morning', solistul Vince Neil a discutat despre ce ar insemna o reuniune dupa turneu.

Neil explica ca refuzul de a mai concerta dupa 2015 nu reprezinta si destramarea ca entitate creativa. 'Motley Crue nu se destrama. Vom continua sa compunem. Vom continua sa vindem merchandise.'

Trupa a declarat ca acest turneu va dura maxim doi ani si va fi 'o sarbatoare gigant' pentru fani.

'Vrem sa lasam in urma o mosternire demna de numele acestei trupe. Pentru a fi siguri ca acesta va fi ultimul turneu, trupa a semnat un contract legal la conferinta de presa. Totul are un sfarsit.' declara Nikki Sixx.

In ce priveste viitorul membrilor, Vince Neil declara ca va continua sa cante, iar in paralel se va ocupa de restaurantele pe care le detina. Sixx va ramane gazda emisiunii radio Sixx A.M., in timp ce Tommy Lee pregateste o surpriza de proportii. Chitaristul Mick Mars isi va continua inregistrarile la albumul solo.

Artistul a adaugat ca un nou album va fi aproape imposibil de realizat, insa exista sansa ca trupa sa lanseze piese individuale. 'Motley Crue vor exista si dupa 2015, vom continua sa lansam piese.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook