Concertul Motorhead de la Wacken s-a incheiat dupa doar 6 piese

de Ana-Maria Gavrila

Concertul Motorhead de la Wacken s-a incheiat dupa doar 6 piese


Motorhead s-au vazut nevoiti sa incheie concertul din cadrul festivalului Wacken Open Air, dupa numai 6 piese, din cauza starii de sanatate a frontmanului Lemmy Kilmister.

Motorhead au fost pe scena Wacken vineri, 2 August, si au petrecut aproximativ de jumatate de ora - cu 45 de minute mai putin fata de programul anuntat - incluzand cateva scurte pauze pentru a-i permite lui Lemmy sa isi revina.

Dupa ce Motorhead au parasit scena, unul dintre fondatorii Wacken Open Air - Thomas Jensen - a anuntat ca, din pacate, concertul Motorhead s-a incheiat. Bill Peters, gazda show-ului radio "Metal On Metal" se afla in multime in timpul spectacolului Motorhead. A declarat apoi "[Lemmy] nu arata si nu suna bine deloc si nu a mai putut continua concertul."

Motorhead au interpretat urmatoarele piese pe scena la Wacken Open Air:

I Know How To Die

Damage Case

Stay Clean

Metropolis

Over The Top

The Chase Is Better Than The Catch

Motorhead au anulat o serie de spectacole din turneul lor european si luna trecuta, cand Lemmy a fost spitalizat ca urmare a unui hematom. Noul album Motorhead, "Aftershock" va fi lansat in toamna anul acesta.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook