Declaratie oficiala Motorhead despre W.O.A. 2013 - Lemmy a refuzat sa isi dezamageasca fanii

de Ana-Maria Gavrila

Declaratie oficiala Motorhead despre W.O.A. 2013 - Lemmy a refuzat sa isi dezamageasca fanii


Fanii din intreaga lume au fost deopotriva uimiti si ingrijorati de vestea ca frontmanul Lemmy Kilmister nu a putut continua concertul din cadrul festivalului Wacken Open Air 2013, intrerupand spectacolul dupa nici jumatate de ora.

Ce-i drept, Lemmy isi revenea de pe urma unor serioase probleme de sanatate, anuland in acest an o serie de concerte Motorhead. Intrebarea pe care multi o au in minte este - dat fiind starea lui de sanatate - de ce au fost de acord sa participe la acest festival? Se pare ca Lemmy nu a dorit sa isi dezamageasca fanii.

Intr-o declaratie oficiala, facuta de membrii Motorhead, de vina se pare ca a fost caldura si faptul ca Lemmy nu era complet refacut.

"Show-ul trebuia sa se intample pentru ca asta e Lemmy! Chiar daca nu era 100% in forma, a refuzat sa-i dezamageasca pe cei 85.000 de fani de la Wacken. Au fost extraordinari pe o cadura insuportabila in timpul acelui spectacol scurt, pana cand Lemmy si-a dat seama ca situatia il depaseste. Prin urmare, acum se va ocupa de acea recuperare ce i-a fost recomandata. Stim ca circula zvonuri, dar odata ce va fi din nou in forma, Motorhead se vor intoarce, nu va faceti griji!"

Gurile rele spun ca, desi Lemmy nu voia sa isi dezamageasca fanii, motivatia financiara de a fi pe scena Wacken Open Air 2013 ar fi mult mai puternica.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook