Inregistrarea concertului Motorhead de la Wacken Open Air 2013

de Ana-Maria Gavrila

Inregistrarea concertului Motorhead de la Wacken Open Air 2013


O inregistrare ce cuprinde aproximativ 12 din cele 30 de minute din concertul celor de la Motorhead de vineri, 2 August, din cadrul festivalului Wacken Open Air 2013 poate fi urmarita mai jos.

Videoclipul nu dezvaluie foarte multe despre starea lui Lemmy din timpul spectacolului, cu toate ca au existat declaratii potrivit carora frontmanul Motorhead ar fi aratat palid si n-ar fi interpretat foarte bine. In ciuda tempo-ului usor incetinit, piesele din inregistrare nu suna atat de diferit. La un moment dat, Lemmy se adreseaza multimii "Am fost bolnav, dar acum ma simt mai bine." Inregistrarea cuprinde 3 din cele 6 piese pe care Motorhead le-au interpretat vineri.

Pentru a pune capat zvonurilor despre starea de sanatate a lui Lemmy, chitaristul Phil Campbell a postat un mesaj pe Twitter, afirmand "In ciuda unor zvonuri, Lem [Lemmy Kilmister] se simte foarte bine, asa ca nu dati atentie tuturor idiotilor de pe Twitter".

Setlistul concertului Motorhead de la W.O.A. 2013 a cuprins:

I Know How To Die

Damage Case

Stay Clean

Metropolis

Over The Top

The Chase Is Better Than The Catch.

Iata inregistrearea cu Motorhead de la W.O.A. 2013:Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook