La multi ani, Lemmy Kilmister!

de Buvnitz

La multi ani, Lemmy Kilmister!


Ian Fraser 'Lemmy' Kilmister implineste astazi frumoasa varsta de 67 de ani.

Lemmy este cunoscut drept solistul, basistul, compozitorul principal, fondatorul si singurul membru constant al formatiei Motorhead. Statura sa l-a transformat intr-un model cult pentru scena rock.

Lemmy a format Motorhead dupa ce a fost concediat din Hawkwind (din cauza problemelor cu drogurile). Ce a urmat a fost defapt formatia Bastard, alaturi de chitaristul Larry Wallis (fost membru Pink Fairies si UFO) si tobosarul Lucas Fox.

Managerul l-a informat ca o formatie ca Bastard nu va ajunge niciodata la Top Of The Pops asa ca Lemmy a schimbat titlul in Motorhead - titlul ultimei piese compuse impreuna cu Hawkwind.

In ciuda numeroaselor schimbari de componenta in cariera de 37 de ani, actuala componenta (Lemmy, Phil Campbell si Mikey Dee) a ramas constanta din 1995.

Motorhead este una din cele mai cunoscute si respectate formatii din scena rock.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook