Lemmy Kilmister: Am castigat acceptare dar nu respect

de Astaroth Priestess

Lemmy Kilmister: Am castigat acceptare dar nu respect

Lemmy Kilmister, liderul grupului Motorhead, a acordat de curand un interviu pentru Stay Thirsty.

Un scurt fragment este disponibil mai jos:

"Stay Thirsty: Am urmarit videoclipul cu tine de acum circa 25 de ani cand ai raspuns la intrebarea "Ce inseamna [muzica] heavy metal pentru tine?". Si tu ai zis ca insemna sa nu ai muzica propriu zisa criticata ci cat de tare ai cantat si felul in care arati. Crezi ca ai reusit sa castigi respectul pe care nu il aveai inainte?

Lemmy: Nu. Am castigat acceptare dar nu respect. Pentru ca Grammy-ul primit in 2005 a fost pentru un cover al piesei altcuiva. Nu au auzit niciodata o piesa Motorhead, stii. Nu s-au gandit niciodata ca se merita timpul si cred ca multe dintre ele il merita. Am facut trei albume bune consistente, ultimele trei. Deci asta chiar m-a enervat, stii. Stau acolo cu un Grammy, pentru ce am primit asta? Pentru un cover prost pentru "Whiplash"? Si toate porcariile pe care le-am facut de-a lungul anilor si nici macar un singur lucru pentru asta. Asa ca da-i dracului."

Interviul poate fi citit in intregime pe StayThirstyMedia.com.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook