Mikkey Dee, tobosarul Motorhead, il avertizeaza pe Lemmy

de Ana-Maria Gavrila

Mikkey Dee, tobosarul Motorhead, il avertizeaza pe Lemmy


Cu toate ca - intr-un interviu acordat recent redactorilor Classic Rock - Lemmy Kilmister spune despre recentele sale probleme sanatate ca "au fost o nimica toata. Am trecut peste", tobosarul Motorhead, Mikkey Dee, il avertizeaza pe legendarul solist sa aiba mai multa grija de sanatatea lui.

Fanii trupei s-au aratat nespuns de ingrijorati dupa ce la inceputul anului, Lemmy a petrecut cateva saptamani in spital, starea sa inrautatindu-se dupa ce s-a intors din nou pe scena, ceea ce a dus la intreruperea unui concert. Restul membrilor s-au vazut nevoiti sa anuleze turneul si sa faca fata tuturor speculatiilor, inclusiv zvonului morbid ca Lemmy ar fi decedat la scurt timp dupa incidentul din cadrul festivalului Wacken din Germania.

Acum se pregatesc de promovarea noului album, "Aftershock", insa Dee este foarte ingrijorat de faptul ca Lemmy nu ar fi invatat nimic din toata aceasta poveste. In articolul publicat de revista Classic Rock, tobosarul Motorhead declara: "Cred ca dupa tot ce i s-a intamplat, i-as spune: "Lem, nu te-ai tot saturat sa te simti obosit sau bolnav? E timpul sa incepi sa ai grija de sanatatea ta"."

Dar Lemmy pare ca nu are remuscari. Desi accepta punctul de vedere al colegilor sai atunci cand ii spun sa o ia mai usor, le raspunde simplu: "Nu-mi place sa-mi spuna lumea ce sa fac - chiar daca au dreptate." Acum la varsta de 67 de ani, Lemmy recunoaste ca acest stil de viata incepe sa isi spuna cuvantul, insa insista: "Inca pot sta in fata microfonului interpretandu-mi piesele. Ma simt din ce in ce mai bine. Cand va veni vremea sa pornim in turneu voi fi gata."

Intrebat ce va face cand nu va mai putea contiua, Lemmy promite: "Vom continua si asa. Poate vom scoate doar albume. Vom fi precum cei de la Beatles dupa 1966."Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook