Motorhead concerteaza in Romania! (Update: Poze de la BESTFEST 2009 cu Motorhead)

de Morrison

Motorhead concerteaza in Romania! (Update: Poze de la BESTFEST 2009 cu Motorhead)

Motorhead au cantat in ziua a doua a BestFest 2009 in fata a peste 10.000 de oameni. Show-ul compus in mare parte din hituri a tinut publicul ca in transa pe durata concertului de maxim o ora.

Am putut auzi hit-uri ca Ace Of Spades sau Killed By Death insotite de multa pasiune si voie buna, atat de pe scena cat si din public.

Poze de la concertul MOTORHEAD gasiti pe METALHEAD aici:

Poze MOTORHEAD la BESTFEST 2009 Ziua 1

Revenim curand cu filmari si o cronica de concertTrupa britanica de heavy metal Motorhead este prima confirmare in programul primelor trei zile de B'ESTFEST 2009! Cea de a treia editie B'ESTFEST se va desfasura in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, pe parcursul a patru zile: 2, 3, 4 si 5 iulie.

Motorhead s-a infiintat in anul 1975, in Londra, iar primul material de studio oficial al trupei, Motorhead, a aparut doi ani mai tarziu, in 1977, urcand rapid pe pozitia a treia in UK Albums Chart.

Succesul rasunator al trupei a venit insa la inceputul anilor '80, cand prin albume ca Overkill, Bomber, Ace of Spades si mai ales No Sleep 'til Hammersmith, Motorhead si-a consolidat pozitia pe scena heavy metal internationala, fiind considerata chiar una dintre marile influente asupra genurilor speed metal si thrash metal. Desi sound-ul Motrhead ar putea fi incadrat usor in aceste categorii, Lemmy, solistul formatiei, prefera sa-si caracterizeze stilul muzical ca fiind simplu rock'n roll, versurile lor acoperind o tematica diversa precum razboiul, abuzul de putere, promiscuitatea sau pur si simplu, viata de artist, aflat mai tot timpul in turneu.

Formata in prezent din Lemmy, pe numele sau adevarat Ian Kilmister (voce, bass), Phill Campbell (chitara) si Mikkey Dee (baterie), Motorhead a implinit anul acesta 33 de ani de cariera, de-a lungul carora a lansat nu mai putin de 19 albume de studio, numeroase materiale live, compilatii si single-uri, si a fost distinsa cu numeroase premii, printre care si Grammy-ul pentru Cea mai buna aparitie live a unei trupe de heavy metal, in 2005. Mai mult decat atat, Motrhead a intrat in istoria muzicii rock, fiind considerata de multi dintre fanii genului drept cea mai zgomotoasa trupa din lume. Cel mai recent album al trupei, Motrizer" a fost
lansat in vara acestui an.

Urmariti videoclipuri cu MOTORHEAD pe ROCKTUBE aici.

Abonamentele de trei zile, valabile pentru 2, 3 si 4 iulie, costa 270 lei, iar biletele pentru B'ESTFEST AFTERSHOCK sunt disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 lei si 150 lei (Zona A, din fata scenei). B'ESTFEST AFTERSHOCK, ultima zi a festivalului, va avea drept cap de afis legendara trupa Manowar. Abonamentele B'ESTFEST si biletele pentru AFTERSHOCK pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta si on-line, de pe siteul www.myticket.ro.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: