Motorhead fani Evanescence

de Morrison

Motorhead fani Evanescence
Intr-un interviu acordat recent celor de la StayThirstyMedia.com, vocalul trupei Motorhead, Lemmy Kilmister, a declarat ca asculta multa muzica rock contemporana si ca ii admira in special pe Evanescence.

"Am ascultat Evanescence foarte mult, cred ca sunt grozavi. O productie excelenta, piese excelente, aranjamente extraordinare. Sa stiti ca fata aceea are o voce foarte buna.

Si nici macar nu sunt indragostit de ea, ceea ce este un lucru foarte important in ce priveste solistele de sex feminin, intelegi? Cred ca sunt pur si simplu buni. Am fost sa ii vad in Vegas"

Intrebat daca este de parere ca formatii mai noi ca Evanescence sunt in stare sa atraga la fel de multi fani precum Motorhead, si sa reprezinte un model pentru tineri, Lemmy a spus: "Copiilor dintotdeauna le-a placut rock'n roll-ul.

Hip-hop-ul din zilele noastre este o gluma proasta. Tinerii asculta rock inca din 1958. NU-i poti opri. Rock'n roll-ul isi va gasi mereu forme noi de manifestare".

Dupa cum probabil stiti, un album-tribut Motorhead va iesi pe piata muzicala in curand. Materialul a fost in intregime realizat de catre fani, si a durat 16 luni pentru a se concretiza.

Trupa din Statele Unite, Canada, Finlanda, Germania si Suedia si-au adus contributia la acest tribut.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: