Motorhead: Lemmy este OK, vom canta pana la epuizare

de Buvnitz

Motorhead: Lemmy este OK, vom canta pana la epuizare


Motorhead si-au anulat mai multe concerte in aceasta vara dupa ce s-a aflat ca Lemmy are un hematom si nu poate urca pe scena. Hematomul este o colectie de sange intr-un orgam sau intr-un tesut, aparuta ca urmare a unei hemoragii.

Vestea a venit la scurt timp dupa ce artistul a trecut printr-o operatie serioasa pe cord deschis. Doctorii i-au implantat artistului un defibrilator denumit ICD (implantable cardioverter-defibrillator).

Problemele de sanatate ale liderului Motorhead nu vor amana insa planurile de lansare a noului album intitulat Aftershock. Inregistrat in studioul Maple Sound din California, albumul produs de Cameron Webb contine 13 piese si va fi lansat in luna septembrie.

Intr-un nou mesaj postat online, chitaristul Phil Campbell asigura: 'Salutari tuturor! Pregatiti-va pentru un nou album excelent! Lemmy este OK si ne vom intoarce pe scena, vom canta pana la epuizare!'

Managementul Motorhead confirma: 'Suntem fericiti sa anuntam ca in ciuda zvonurilor aparute, Lemmy este bine si sanatos, respira, vorbeste, bea, mananca, citeste si se va intoarce cat de curand pe scena. Fanii se pot astepta la noi concerte in aceasta vara dar si la un nou album in toamna.'Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook