Noi probleme medicale pentru Lemmy. Motorhead anuleaza concerte

de Buvnitz

Noi probleme medicale pentru Lemmy. Motorhead anuleaza concerte


Motorhead au fost nevoiti sa-si anuleze concertele programate in Austria si Italia (22 si 25 iunie). Motivul? Potrivit unui mesaj postat de organizatorul italian, Lemmy Kilmister are un hematom si nu poate urca pe scena.

Hematomul este o colectie de sange intr-un orgam sau intr-un tesut, aparuta ca urmare a unei hemoragii. Are aproape intotdeauna drept cauza un traumatism. In majoritatea cazurilor, hematomul regreseaza spontan. Se evacueaza sangele, prin punctie sau prin incizie chirurgicala, doar in cazul hemagioamelor voluminoase si compresive.

Nu este prima problema de sanatate aparuta recent. Lemmy a trecut printr-o operatie serioasa pe cord deschis. Doctorii i-au implantat artistului un defibrilator denumit ICD (implantable cardioverter-defibrillator). Cu o dimensiune extrem de redusa, acest aparat este recomandat exclusiv persoanelor predispuse la stop cardiac.

Artistul a fost operat imediat dupa ce analizele medicale au aratat un ritm anormal al batailor inimii. Practic, rolul acestui aparat este de a induce socuri electrice pentru a corecta ritmul cardiac.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook