Bateristul Mr. Big, diagnosticat cu parkinson

de Alin Pildner

Bateristul Mr. Big, diagnosticat cu parkinson


Pat Torpey, bateristul trupei Mr. Big, n-a fost menajat de verdictul medicilor, temerile sale din ultimii ani fiind confirmate: sufera de parkinson.

Prin urmare, Pat nu va mai fi alaturi de colegii sai in viitorul turneu care promoveaza noul album de studio - „The Stories We Could Tell".

"Am avut simptomele bolii Parkinson in ultimii ani, insa numai recent am primit un diagnositc ferm, atunci cand toate acestea s-au agravat. O sa incerc sa ma lupt cu boala cu aceeasi intensitate si tenacitate cu care bat la tobe si-mi traiesc viata, continuand sa inregistrez si sa cant!", a declarat Torpey.

Mr. Big urmeaza sa anunte un baterist inlocuitor pentru perioada urmatoare, urmand ca Pat, in masura in care va putea, sa intrepreteze unele piese, prcum si evenimentele acustice.

Parkison este o boala degenerativa a sistemului nervos central, pentru care inca nu exista leac, dar careia, prin medicamente, chirurgie si ingrijire, i se pot diminua mult simptomele.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook