Concertul Mr. Big la Bucuresti este confirmat oficial

de Buvnitz

Concertul Mr. Big la Bucuresti este confirmat oficial


Mr. Big, una dintre cele mai cunoscute trupe americane din anii ’80, vor concerta pentru prima data in Romania. Concertul va avea loc la Hard Rock Cafe, in data de 17 iunie, de la ora 22.00.

Iubitorii muzicii rock au sansa de a participa la un concert extraordinar pe care legendara trupa Mr. Big il va sustine la Hard Rock Cafe cu ocazia lansarii in luna ianuarie a celui mai recent album al lor, „What if…”.

Concertul marcheaza aniversarea a 40 de ani de la deschiderea, in Londra, a primului Hard Rock Cafe din lume.

Formata la sfarsitul anilor ’80 in Los Angeles, California, de catre Eric Martin (vocal), Paul Gilbert (chitara), Billy Sheehan (bass) si Pat Torpey (tobe), trupa Mr. Big a devenit cunoscuta in intreaga lume datorita unor piese precum “To Be With You” - ce a ocupat prima pozitie in topuri in 15 tari, “Wild world” sau “Shame”. Reunita in primavara anului 2008, Mr. Big a lansat primul lor album dupa zece ani de pauza, album a carui promovare a avut deja loc in Japonia, Statele Unite ale Americii si Filipine.

Cu acesta ocazie, Paul Gilbert, chitaristul trupei, va avea ocazia sa isi revada chitara Ibanez expusa in colectia de memorabilia la Hard Rock Cafe Bucuresti.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim - magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro. Pretul biletelor difera in functie de categorie: bilete cu loc – 120 lei disponibile la Hard Rock Cafe si bilete in picioare – 80 lei.

Un eveniment organizat de Phoenix Entertainment.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook