Eric Martin, vocea Mr. Big, discuta despre concertul sau din Bucuresti

de Buvnitz

Eric Martin, vocea Mr. Big, discuta despre concertul sau din Bucuresti

Am stat de vorba cu Eric Martin, cunoscutul solist solo dar si membru al grupului Mr. Big, care va concerta in data de 25 aprilie in clubul Silver Church din Capitala. Cu o cariera de peste 30 de ani, artistul ne-a oferit cateva detalii despre cele mai importante evenimente din istoria sa, reuniunea Mr. Big, planurile de viitor precum si alte lucruri interesante. Enjoy!

Eric Martin (Mr. Big): Multumesc ca nu ati renuntat la muzica mea

Un scurt fragment poate fi citit mai jos:

nainte de reuniunea Mr. Big m-am ocupat mult de turnee ce lasau impresia unui tribut adus acestui grup astfel ca lasam in urma compozitiile solo. Dupa reuniunea Mr. Big am simtit ca am libertatea de a lucra pe materialul solo s i in acelasi timp sa pastrez interesul publicului.

Pentru acest turneu ma voi concentra foarte mult pe influente, southern rock, muzica soul. Va fi ceva in genul Black Crows, retro al anilor 70, Rod Stewart sau Lynyrd Skynyrd. Nu vor fi piese cover, ci doar acea atmosfera. Practic va fi un concert blues rock, country rock. Desigur ca nu vor lipsi nici piesele Mr. Big. De fapt am inclus cateva compozitii ce nu au fost cantate foarte des. Unele nu au fost cantate niciodata.

Acum am un basist englez, un chitarist italian si un tobosar de aceeasi nationalitate. Chiar in acest moment repetam piesele pentru turneu, in acea maniera classic rock.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook