Filmari cu Mr. Big in Brazilia

de Buvnitz

Filmari cu Mr. Big in Brazilia


Filmari cu Mr. Big, realizate cu ocazia concertului sustinut in data de 10 iulie in Porto Alegre, Brazilia pot fi urmarite mai jos.

Reunita in primavara anului 2008, Mr. Big, una dintre cele mai cunoscute trupe americane a anilor ’90, a concertat vineri, 17 iunie 2011, la Hard Rock Cafe, cu ocazia lansarii celui mai recent album al lor “What if…”. Evenimentul a marcat aniversarea a 40 de ani de la deschiderea, in Londra, a primului Hard Rock Cafe din lume.

“What if…” (2010) celebreaza revenirea formatiei pe scena hard rock in formula ei initiala, cu Eric Martin la voce, Paul Gilbert la chitara, Billy Sheehan la bas si Pat Torpey la tobe, un material al carui proces de creare si inregistrare, dupa cum declara membrii trupei, difera foarte mult de albumele anteriore, fiind - de aceasta data - realizarea intregii formatii, si nu un simplu rezultat al colaborarii unor muzicieni de renume. Mult mai elaborat decat primele albume, este considerat de Eric Martin un nou capitol in istoria MR. BIG.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook