Mr. Big au fost intervievati in California (video)

de Buvnitz

Mr. Big au fost intervievati in California (video)


Postul radio 95.5 KLOS a realizat un interviu cu Mr.Big. Materialul video poate fi urmarit mai jos.

Reunita in primavara anului 2008, Mr. Big, una dintre cele mai cunoscute trupe americane a anilor ’90, a concertat vineri, 17 iunie 2011, la Hard Rock Cafe, cu ocazia lansarii celui mai recent album al lor “What if…”. Evenimentul a marcat aniversarea a 40 de ani de la deschiderea, in Londra, a primului Hard Rock Cafe din lume.

“What if…” (2010) celebreaza revenirea formatiei pe scena hard rock in formula ei initiala, cu Eric Martin la voce, Paul Gilbert la chitara, Billy Sheehan la bas si Pat Torpey la tobe, un material al carui proces de creare si inregistrare, dupa cum declara membrii trupei, difera foarte mult de albumele anteriore, fiind - de aceasta data - realizarea intregii formatii, si nu un simplu rezultat al colaborarii unor muzicieni de renume. Mult mai elaborat decat primele albume, este considerat de Eric Martin un nou capitol in istoria MR. BIG.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook