Biografie M.S.M.S.

Genuri muzicale:
RockMetalHeavyPower

Trupe similare:
Metallica  Nightwish  AC/DC  Iron Maiden  Truda  Guns N Roses  Ozzy Osbourne

Trupa M.S. a fost infiintata in anul 2000 de Doru "M.S." Istudor, fostul lider al trupei Voltaj din anii 1986-1992. Formula initiala s-a bazat tot pe fosti membri Voltaj cum ar fi vocalul Sandu Costica si chitaristii Cristi Luca si Cristi Marinescu dar dupa 2002 s-a cristalizat cu Costica la voce, chitaristii Cristi Luca si Dan Himpa, basistul George Costinescu si Doru Istudor la tobe. In anul 2007 Costinescu a fost inlocuit cu Cornel Marin.

Trupa a inregistrat 3 albume: Rugina nu moare (2002), A Breath Of Fresh Air (2006) si A' venit baietii!!! (2010).

Datorita faptului ca Doru Istudor locuieste in Canada inca din 1992, trupa are unele pauze mai lungi in activitate dar pasiunea pentru r ock, prietenia si nonconformismul ii uneste de fiecare data la un nou proiect unde se lucreaza cu inspiratie, aplomb si multa placere.

Dupa cum se exprima M.S. intr-un interviu: "Pauzele ne calmeaza, aduc alte idei si constatam ca daca nu ne vedem 1 an lucram cu multa energie, chef si practic e mereu un nou inceput".

Ultimul album al trupei contine 12 piese si a fost lansat pe data de 3 noiembrie la Club Silver Church, Bucuresti.
Pentru orice fel de amanunte biografice, foto, mp3, versuri sau video va rugam sa vizitati situl oficial M.S. la www.msmetal.net .