Mumford And Sons au lansat partea a treia a documentarului (video)

de Chaos Lore

Mumford And Sons au lansat partea a treia a documentarului (video)


Britanicii de la Mumford And Sons au lansat cea de-a treia parte a documentarului cu privire la istoria si evolutia persarata de succese a trupei. Acesta este inclus pe editia deluxe a albumului Sigh No More.

Mai jos puteti gasi toate cele trei parti ale documentarului, care prezinta si calatoriile muzicale ale trupei. Cei patru au invocat Zeul Elefant in cadrul vizitei in India, unde au cantat alaturi de muzicieni locali, intr-o sesiune privata.Mumford And Sons au inergistrat un succes enorm cu primul album, "Sigh No More". Trupa de folk rock intentioneaza sa uite succesul pe care l-a adus acest an trupei si sa ia totul de la inceput cu un al doilea album.

"Mi-ar placea sa uit tot ce am cosntruit cu Sigh No More si sa incepem de la zero cu noul album", a declarat claparul Ben Lovett. "Sunt lucruri in viata noastra care au o greutate si o esenta mai puternica decat a spune simpu 'Lucrurile merg foarte bine, hai sa scriem niste piese despre asta'. Exista mult mai multe dincolo de succesul acestei trupe", a mai spus el.

Solistul Marcus Mumford a declarat: "Am avut o luna de miere foarte lunga. Sunt sigur ca oamenii vor inceapa sa nu ne mai placa daca devenim publici, iar muzica noastra devine din ce in ce mai publica. Nu multor oameni le va placea".


xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook