Mumford And Sons vor sa lanseze noul album pana la finalul lui 2011

de Chaos Lore

Mumford And Sons vor sa lanseze noul album pana la finalul lui 2011


Mumford And Sons au anuntat ca planuiesc sa lanseze un album nou pana la finalul acestui an.

Trupa a anuntat ca sase piese sunt deja gata si ca intentioneaza sa le cante in concerte inainte sa intre in studio cu Markus Dravs, cel care le-a produs si albumul de debut "Sigh No More".

"Vrem sa inregistram cel de-al doilea album anul acesta si speram sa il cantam in concerte inainte sa intram cu el in studio", a declarat claparul Ben Lovett.

Noua piesa "Lover Of The Night" pe care trupa a cantat-o pana acum in concerte "ar trebui sa ajunga pe urmatorul album" Mumford And Sons.

Trupa a declarat in trecut: "Mi-ar placea sa uit tot ce am cosntruit cu Sigh No More si sa incepem de la zero cu noul album", a declarat claparul Ben Lovett. "Sunt lucruri in viata noastra care au o greutate si o esenta mai puternica decat a spune simpu 'Lucrurile merg foarte bine, hai sa scriem niste piese despre asta'. Exista mult mai multe dincolo de succesul acestei trupe", a mai spus el.

Solistul Marcus Mumford a declarat: "Am avut o luna de miere foarte lunga. Sunt sigur ca oamenii vor inceapa sa nu ne mai placa daca devenim publici, iar muzica noastra devine din ce in ce mai publica. Nu multor oameni le va placea"Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook