Concert Municipal Waste mutat din cauza inundatiei

de Astaroth Priestess

Concert Municipal Waste mutat din cauza inundatiei

Pe data de 11 noiembrie, formatia Municipal Waste se pregatea pentru a lua in primire scena insa locatia a fost inundata de catre unul din fanii prezenti la concert.

In timp ce Goatwhore erau pe scena, unui fan i s-a parut o idee potrivita sa escaladeze tevile de pe tavan insa una dintre acestea s-a desprins ai a condus la defectarea sistemului de stropitori si implicit, la inundarea locatiei.

In timpul incidentului, baietii de la Municipal Waste erau in cabina de proba insa au fost nevoiti sa evacueze clubul si sa isi scoata echipamentul in plina strada.

Dupa o ora de confuzie, membrii formatiei impreuna cu persoana insarcinata cu promovarea evenimentului au decis sa mute concertul in alta incapare ale aceluiasi club si a urmat un recital sustinut in fata unui public numeros, jumatate din cei prezenti la eveniment fiind adunati initial la nefericitul incident.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook