Detalii oficiale MUSE la Bucuresti

de Morrison

Detalii oficiale MUSE la Bucuresti

Pe 6 octombrie, cea mai spectaculoasa trupa live din Europa, Muse, vine pentru prima oara in Romania. Concertul britanicilor este programat sa aiba loc pe nou-renovatul Stadion National de Rugby "Arcul de Triumf".

Trupa inovatoare, Muse combina cu maiestrie rock-ul alternativ cu muzica clasica, funk-ul, soundurile electronice si chiar heavy metal-ul. Amestecul acesta nebunesc le-a adus premii cu duiumul si vanzari pe masura la fiecare album.

Best New Artist in 2000 in Marea Britanie, Innovation Award, Best Album, Best Live Act sau Best British Band sunt numai cateva din numeroasele categorii la care au iesit invingatori de-a lungul anilor, statutul fiindu-le confirmat si in 2007 cand au castigat inca o data titlurile de Best Live Act si Best British Band. Mai adaugati si discurile de aur si de platina, pozitiile fruntase in topuri si vanzarile de peste 2,6 milioane de exemplare numai pentru ultimul album si veti intelege macar o frantura din ceea ce inseamna Muse.

Trupa este cunoscuta pentru aparitiile live energice si pentru interesele excentrice ale frontman-ului Matthew Bellamy in domenii precum conspiratii globale, teologie si apocalipsa, teme care se regasesc si in muzica.

Nimic nu este facut la scara mica in lumea Muse: avem aici teorii apocaliptice, chemari la lupta revolutionara, conspiratii extraterestre, toate puse si in scena pentru spectacolele care i-au transformat in cea mai in voga trupa a momentului. Ca sa-si reconfirme inca o data statul de super-vedete, Muse au sustinut la jumatatea lunii iunie 2 concerte cu casa inchisa pe noul stadion Wembley la care au participat in total 150,000 de fani.

Black Holes and Revelations, ultimul lor album, a aparut in 2006 si a fost foarte bine primit de critica muzicala si de public. Albumul ne arata o formatie matura dar intr-o continua evolutie si intotdeauna gata de a darama orice bariere din calea inovatiei.

Concertul Muse din Romania este prezentat de Orange si este produs de One Event si Livada.

Biletele se vor pune in vanzare in data de 17 august incepand cu ora 09:00 in urmatoarele retele si puncte de vanzare: Bilet.ro, TicketPoint.ro, Bilete.ro, BLT.ro, Diverta, Muzica, Flanco, Librariile Carturesti sau Sala Palatului.

Se vor pune in vanzare doar bilete (fara loc) pe gazon in doua categorii: sector A (in fata scenei) la pretul de 65 RON si sector B la pretul de 45 RON.

Site oficial: www.muse.mu

Componenta:

  • Matthew Bellamy voce, chitara, clape
  • Chris Wolstenholme bas, clape, voce
  • Dominic Howard tobe, percutii

Discografie:

  • Showbiz, 1999 (#29 in UK, peste 800.000 exemplare vandute)
  • Origin of Symmetry, 2001 (#3 in UK, peste 1,3 milioane exemplare vandute)
  • Absolution, 2003 (#1 in UK, de doua ori discul de platina in SUA, discul de aur si #1 in Franta, peste 2,5 milioane exemplare vandute)
  • Black Holes and Revelations, 2006 (#1 in UK, de doua ori discul de platina si #1 in Australia, peste 2,6 milioane exemplare vandute)


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook