Editie limitata de bilete la concertul Muse

de Morrison

Editie limitata de bilete la concertul Muse
O serie limitata de bilete pentru concertul Muse de la Bucuresti se va pune in vanzare incepand cu data de 9 septembrie 2007, in retelele bilet.ro, Diverta si ticketpoint.ro, informeaza organizatorii. Biletele costa 95 RON si asigura accesul in tribuna I, cu locuri pe scaune.

Concertul Muse din Romania face parte din turneul european al trupei britanice, care debuteaza pe 4 octombrie cu un spectacol in Grecia. Show-ul de la Bucuresti va fi al doilea din aceasta serie.

In iunie 2007, Muse a intrecut orice asteptari la cele doua spectacole sustinute in doua zile consecutive pe nou-renovatul stadion Wembley din Londra, la care au participat peste 150.000 de personae. Trupa si-a facut aparitia din mijlocul multimii, pentru ca apoi sa ajunga pe scena decorata futurist si inundata intr-o mare de lumina pe un podium special construit in mijlocul stadionului. Spectatorii au putut urmari un spectacol de 2 ore in timpul caruia Muse au cantat melodii de pe toate albumele pe care le-au realizat pana acum.

Bestmusic.ro


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook