Mai sunt 200 de bilete la Muse

de Morrison

Mai sunt 200 de bilete la Muse
Daca vreti sa mergeti la concertul Muse si inca nu ati cumparat tichet de acces, e bine sa stiti ca mai sunt in vanzare doar 200 de bilete, conform EVZ. Biletele la pretul de 65 de lei s-au epuizat inca de la sfarsitul saptamanii trecute, in prezent mai gasindu-se doar la pretul de 95 de lei si un numar redus la pretul de 45 de lei.

Acestea pot fi cumparate din magazinele Diverta, Muzica, Flanco, Librariile Carturesti, de la Sala Palatului si online de pe site-urile TicketPoint.ro, Bilete.ro, BLT.ro.

Concertul Muse va avea loc in data de 6 octombrie pe Stadionul Rugby Arcul de Triumf din Bucuresti. Toata productia spectacolului, mai putin scena apartine formatiei Muse, care va veni insotita de un staf alcatuit din 25 de persoane. In deschidere, atmosfera va fi incalzita de o trupa straina, al carui nume urmeaza a fi anuntat curand.

Spectacolul face parte din turneul european al trupei britanice, care debuteaza pe 4 octombrie cu un spectacol in Grecia. Show-ul din Romania va fi al doilea din aceasta serie.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook