MTV EMA 2012: Filmari cu prestatiile rock de la eveniment

de Chaos Lore

MTV EMA 2012: Filmari cu prestatiile rock de la eveniment


La decernarea premiilor MTV Europe Music Awards din acest an au cantat Taylor Swift, Muse, fun., The Killers, Carly Rae Jepsen, Rita Ora, Alicia Keys, No Doubt. PSY si Pitbull. Mai jos puteti vedea filmari cu trupele rock participante.

Cei mai in voga cantareti din lumea muzicii europene s-au dovedit a fi Justin Bieber si Taylor Swift, care au plecat acasa fiecare cu cate trei premii la decernarea MTV Europe Music Awards 2012, care a avut loc pe 11 noiembrie in Frankfurt. Totusi, la Best Rock au castigat un premiu si Linkin Park.

Lista completa a castigatorilor MTV EMA 2012:

BEST FEMALE: Taylor Swift
BEST SONG: Carly Rae Jepsen - "Call Me Maybe"
BEST MALE: Justin Bieber
BEST LIVE: Taylor Swift
BEST LOOK: Taylor Swift
GLOBAL ICON: Whitney Houston
BEST VIDEO: PSY - "Gangnam Style"
BEST WORLDWIDE ACT: Han Geng (Asia Pacific)
BIGGEST FANS: One Direction
BEST WORLD STAGE: Justin Bieber
BEST PUSH: Carly Rae Jepsen
BEST ALTERNATIVE: Lana Del Rey
BEST ELECTRONIC: David Guetta
BEST HIP HOP: Nicki Minaj
BEST NEW: One Direction
BEST POP: Justin Bieber
BEST ROCK: Linkin Park


The Killers au cantat intr-un decor vizual stelar, folosindu-se si de motivul soselei, aflat pe coperta noului album al trupei. La ei nu are cum sa existe greseala, nu au fost priotehnice, dar au fost efecte optice incantatoare, cam cum sunt cele din show-urile Muse.

Si ca tot ziceam de Muse, Matt a fost impresionant ca intotdeauna, purtand de aceasta data o pereche de ochelari in lentilele carora se aflau mici ecrane pe care rula videoclipul cu versuri al piesei, cel care rula si pe ecranele mari din spate. A, si au mai avut lasere verzi. Matt este cu siguranta si un chitarist fenomenal, dar piesa asta este asa si asa, abia finalul este inaltator.

No Doubt au cantat singleul in videoclipul caruia au aruncat cu pietre amerindienii, iar nebunica blondina a fost extrem de cuminte imbracata, fata de icon-ul care ne-a obisnuit sa fie. A semanat cu un fel de Madonna. Vocea ei a fost cam plata.

The Killers - Runaways @ MTV EMA 2012Muse - Madness @ MTV EMA 2012No Doubt - Looking Hot @ MTV EMA 2012Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook