Muse - Survival, piesa oficiala a Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra (audio)

de Chaos Lore

Muse - Survival, piesa oficiala a Jocurilor Olimpice 2012 de la Londra (audio)


Piesa Survival a celor de la Muse a fost aleasa de catre comitetul Olimpic de la Londra ca piesa oficiala a Jocurilor Olimpice Londra 2012 si poate fi ascultata mai jos.

Difuzarea oficiala a avut loc la radio BBC Radio 1 in tipul emisiunii lui Zane Lowe pe 27 iunie.

"Suntem onorati ca Olimpicele au ales piesa noastra pentru a reprezenta Jocurile Olimpice Londra 2012 in mod oficial la nivel global", a declarat trupa Muse pe site-ul oficial.

Muse au publicat un trailer pentru urmatorul album al trupei, "The 2nd Law", pe care il puteti urmari mai jos. Trupa a intrat in studio in toamna anului trecut pentru a incepe lucrul la noul material, despre care chitaristul Christopher Wolstenholme a declarat ca va fi "ceva diferit radical" comparativ cu celelalte albume Muse.

"The 2nd Law" ar trebui sa fie lansat pe 17 septembrie 2012.

Se pare ca titlul face referire la a doua lege a termodinamicii si aduce in discutie problemele globale actuale si potentiale, printre care epuizarea resurselor naturale si colapsul economic.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook