Muse - The 2nd Law: Unsustainable (videoclip)

de Chaos Lore

Muse - The 2nd Law: Unsustainable (videoclip)


Muse au publicat primul videoclip de pe mult-anticipatul lor album, "The 2nd Law". Piesa se numeste "Unsustainable", iar videoclipul ei poate fi urmarit mai jos.

Piesa vine insotita de un visual care prezinta un program de stiri despre o lume aflata in criza, imagini cu trupa dar si cativa oameni care fug printr-o padure. O mare parte din ce vedem aici a aparut deja in trailerul viitorului album.

Tobosarul Dominic Howard si solistul Matt Bellamy au declarat intr-un interviu pentru NME ca un spectacol de-al lui Skrillex, pe care l-au vazut live in Anglia, la Camden, a fost o influenta foarte puternica pentru ei in compunerea noului album.

"La naiba, suna atat de greu", a fost prima impresie a lui Howard. "Era ca la un concert metal in toata regula - se facea pogo si toata lumea era in moshpit, n-am mai vazut niciodata asa o reactie la un concert de muzica electronica" a mai comentat el, dezvaluind ca cel mai puternic aceasta inspiratie se resimte in piesa "Unsustainable".

Matt explica situatia mai pe indelete: "Pogo-ul s-a mutat de la chitare la laptop, asadar cu piesa asta incercam sa vedem daca putem sa fim mai tari decat laptopul. Am vrut sa creem ceva cu aroma dubstep, dar am vrut sa vedem daca putem face asta cu instrumente adevarate. Intrebarea pe care ne-am pus-o a fost: pot oare trupele rock sa concureze cu ce fac tipii astia?"

Urmatorul single dupa piesa olimpica "Survival" va fi insa "Madness", care va fi lansata pe 20 august. Albumul "The 2nd Law" va aparea pe 1 octombrie.

Tracklist Muse - The 2nd Law

1. 'Supremacy'
2. 'Madness'
3. 'Panic Station'
4. 'Prelude'
5. 'Survival'
6. 'Follow Me'
7. 'Animals'
8. 'Explorers'
9. 'Big Freeze'
10. 'Save Me'
11. 'Liquid State'
12. 'The 2nd Law: Unsustainable'
13. 'The 2nd Law: Isolated System'
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook