Muse lanseaza o piesa noua, cu un sound diferit si growluri!

de Cristi Nedelcu

Muse lanseaza o piesa noua, cu un sound diferit si growluri!


Dragi fani ai Muse, Matt Bellamy si echipa au trecut la nivelul urmator in materie de performance, lansand probabil cea mai grea melodie de pana acum din catalogul lor muzical. „Kill or Be Killed” este o piesa plina de chitare agresive, tobe contrabas si da, chiar si de un growl al lui Matt Bellamy.

„Kill or Be Killed” este a patra melodie care vine de pe viitorul album Will of the People, dupa „Won’t Stand Down”, „Compliance” si piesa de titlu si este clar ca greutatea piesei se potriveste cu atitudinea lor.

Cantaretul Matt Bellamy, a declarat: „’Kill or Be Killed’ is Muse at their heaviest! We wanted to update our hard rock sound on this album and with ‘Kill or Be Killed’ we found a modern metal sound featuring double bass drum action and even a death growl."”

El adauga: „Lyrically the song takes influence from my favorite Paul McCartney song ‘Live and Let Die,' a dark take on how life’s adversity can sometimes bring out the worst human instincts to survival at any costs.”

Dupa ce a debutat melodia mai devreme in turneul lor, piesa a primit un raspuns atat de mare incat trupa a decis sa asculte apelurile de pe retelele sociale si sa o lanseze inainte de noul lor album.

Puteti vedea videoclipul, preluat dintr-o reprezentatie live, mai jos. Piesa apare pe albumul Will of the People al trupei, care urmeaza sa fie programat pe 26 august.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: