Noutati despre concertul Muse

de Morrison

Noutati despre concertul Muse
Echipamentul formatiei Muse ajunge la Bucuresti maine seara (5 octombrie) incarcat in sapte camioane, conform ziaruldeiasi.ro, care citeaza agentia NewsIn. Membrii trupei, Matthew Bellamy (voce, chitara, clape), Chris Wolstenholme (bass, clape, voce) si Dominic Howard (baterie, percutie) sosesc si ei in Romania cel mai probabil sambata, cu un avion privat.

Muse va concerta la Bucuresti in data de 6 octombrie pe o scena lunga de 25 de metri si inalta de 15 metri, pe care vor fi amplasate cinci ecrane si 15 tone de echipament tehnic.

Spectacolul de pe Stadionul National de Rugby Arcul de Triumf va incepe la ora 19.00 cu o sesiune de warm-up asigurata de un DJ, va fi continuat de Brett Anderson, fostul solist al grupului britanic Suede si se va incheia... bineinteles cu Muse!

Accesul pe stadion se poate face incepand cu ora 18.00. De buna desfasurare a evenimentului se va ocupa o echipa alcatuita din 116 persoane, dintre care 60 le aduce trupa din Anglia.

In noaptea de dupa concert, membrii Muse vor sa descopere Bucurestiul, asa ca una din solicitarile pe care le-au facut organizatorilor a fost o harta. In afara de harta, ei au mai cerut vinuri romanesti, dar si o sticla de sake (bautura alcoolica japoneza), ziare englezesti si un DVD "a carui alegere e lasata la latitudinea promoterului".

In prezent, majoritatea site-urilor care vand bilete nu mai au disponibile decat tichete de 45 de lei, in partea din spate a gazonului.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook