Tot mai putine bilete la MUSE

de Morrison

Tot mai putine bilete la MUSE
Biletele pentru concertul Muse in valoare de 65 de lei s-au epuizat, iar per total au fost vandute pana in prezent 4 000 de bilete. Cei care isi doresc sa meraga la spectacol, mai pot achizitiona tichete la pretul de 45 de lei, in sectorul B al gazonului, sau la pretul de 95 de lei, in tribuna oficiala.

Biletele pot fi cumparate in continuare din magazinele Diverta, Muzica, Flanco, Librariile Carturesti, de la Sala Palatului si online de pe site-urile TicketPoint.ro, Bilete.ro, BLT.ro.

Concertul Muse va avea loc in data de 6 octombrie pe Stadionul Rugby Arcul de Triumf din Bucuresti. Toata productia spectacolului, mai putin scena apartine formatiei Muse, care va veni insotita de un staf alcatuit din 25 de persoane. In deschidere, atmosfera va fi incalzita de o trupa straina, al carui nume urmeaza a fi anuntat curand.

Spectacolul face parte din turneul european al trupei britanice, care debuteaza pe 4 octombrie cu un spectacol in Grecia. Show-ul din Romania va fi al doilea din aceasta serie.

Muse, una dintre cele mai apreciate formatii de rock alternativ din Europa, a castigat numeroase premii, printre care Best New Artist in 2000, in Marea Britanie, Innovation Award, Best Album, Best British Band si pentru al patrulea an consecutiv, Best Live Act. In plus, activitatea britanicilor a fost premiata cu mai multe discuri de platina si de aur.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook