Muse - Follow Me videoclip


Muse au lansat un videoclip nou, cel al piesei "Follow Me", de pe albumul "The 2nd Law". Discul a fost lansat la inceputul lunii octombrie.

Piesele "Madness", "Panic Station" si "Survival" au deja parte de videoclipuri.

Muse urmeaza sa sustina incepand de anul viitor un turneu de promvoare pentru noul disc.

Matt Bellamy, vocalistul trupei, a declarat de curand ca este pentru prima data cand scrie despre viata sa persoanala de la albumul de debut din anul 1999, 'Showbiz'.

'Cantam pentru prima data despre relatii. De fapt, am mai atins putin acest subiect pentru albumul 'Showbiz' dar apoi am inceput sa raspund la multe interviuri si am realizat cat de intruziva poate fi presa. Acela a fost momentul cand am devenit conceptuali si am pretins ca albumul a fost despre sfarsitul lumii sau asa ceva' a povestit Bellamy.

El a vorbit de asemenea si despre ambitiile trupei cu privire la noul material si a declarat ca ei incearca mereu sa 'cucereasca noi teritorii si sa gaseasca noi sonoritati cu care sa se joace'.

A adaugat: 'Pentru fiecare album incercam sa descoperim noi instrumente, noi stiluri de a scrie si produce. Deoarece schimbarea este forta care hraneste o trupa si cred ca noi suntem norocosi - cu totii suntem foarte deschisi explorarii de noi directii'.

Tracklist "The 2nd Law":

1. 'Supremacy'
2. 'Madness'
3. 'Panic Station'
4. 'Prelude'
5. 'Survival'
6. 'Follow Me'
7. 'Animals'
8. 'Explorers'
9. 'Big Freeze'
10. 'Save Me'
11. 'Liquid State'
12. 'The 2nd Law: Unsustainable'
13. 'The 2nd Law: Isolated System'


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD