Nanowar of Steel in Romania (Oficial)

de Morrison

Nanowar of Steel in Romania (Oficial)

Dupa cum va anuntam acum cateva zile pe METALHEAD, pe data de 14 mai, la ora 20, West Sound Event,in colaborare cu Ribcage prezinta concertul Nanowar Of Steel si Truda. Evenimentul va avea loc la Oradea,in sala Students' Place. Pretul biletului este de 15 lei.

Nanowar este o trupa de heavy metal din Roma, Italia. Numele ei este o gluma la adresa trupei Manowar, reprezentand tendinta ei de a ridiculiza si satiriza genul power metal. Muzica lor este in general o parodie a trupelor de gen si a modului in care acestea se iau in serios. Din 2003 au facut inconjurul Europei si actualmente lucreaza la al treilea album. In 2006 si-au schimbat numele in Nanowar Of Steel, probabil ca un raspuns la schimbarea facuta de cei de la Rhapsody. Declaratia acestora in privinta schimbarii numelui: „better represents the band's power of the power of the power of the true metal of steel.”

Truda este o trupa clujeana cunoscuta mai ales pentru stilul satiric si numeroasele videoclipuri pline de umor produse chiar de ei. Au la activ un album, Taraf Nation, lansat anul trecut. Suntem de parere ca Truda este cea mai potrivita trupa pentru a deschide acest concert,dedicat rockerilor care gusta umorul si satira.

Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: