Concert NAPALM DEATH marti in Flying Circus Pub din Cluj

de George Lazar

Concert NAPALM DEATH marti in Flying Circus Pub din Cluj


Formatia de grindcore Napalm Death revine in Romania pe data de 27.03.2012, pentru un concert incendiar in Flying Circus Pub, Cluj-Napoca.


Napalm Death s-a infiintat in Birmingham (Anglia), in 1981 si este recunoscuta pentru combinarea unor elemente de hardcore punk si death metal cu melodii scurte, cu tempo rapid, voce joasa si versuri de inspiratie socio-politica. In decursul celor 30 de ani de cariera muzicala, au lansat 14 albume de studio, cel mai recent in 2009 - "Time Waits For No Slave". Napalm Death a fost clasata pe locul 7 in topul celor mai bine vandute trupe death metal din Statele Unite, conform Nielsen SaoundScan.

Componenta trupei a suferit numeroase schimbari de-a lungul timpului. In prezent, Napalm Death inseamna: Barney Greenway (voce), Mitch Harris (chitara), Shane Embury (bas) si Danny Herrera (tobe).

Printre cele mai cunoscute melodii ale lor se numara Scum (care da si titlul albumului de debut), When All Is Said And Done, Silence Is Deafening, On The Brink Of Extinction.

Cel mai nou album, “Utilitarian” este o combinatie de violenta, forta pura si haos, ce ofera energie si surprinzatoare pasaje de claritate vocala in Fall On Their Swords’,‘Blank Look About Face’ si sectiuni de saxofon, ale lui John Zorn. Albumul este o critica adusa mediului socio-politico-cultural de astazi si fiecare piesa ofera o deschidere spre una din problemele societatii : degradare (''Everyday Pox''), comert cu arme (''Fall On Their Swords''), mediul inconjurator (''Order Of Magnitude''), aspect simple ale omului de rand (''Collision Course'', ''Think Tank Trials''). Concluzionand, albumul e un indemn ( care suna mult mai bine pe engleza) : “Think for yourself, liberate yourself and don’t end up feeding the machine that all too willingly eats you up.”


http://www.napalmdeath.org/
http://twitter.com/NAPALM_DEATH

In descrierea acestui concert vor canta :

Mediocracy (Ro) - lansare EP ''MEMORY HOLE''

http://asiluum.com/site/2010/11/24/mediocracy-2010-human-progress-endless-regress/
http://www.myspace.com/mediocracy

Stuck In A Rut (Ro) - lansare EP '' NO FUTURE''
http://stuckinarut.bandcamp.com/

Coins As Portraits (Ro)
http://coinsasportraits.bandcamp.com/

I Stared into the Forest (Ro)
http://istaredintotheforest.bandcamp.com/

Eveniment realizat de B.H.C.B. in parteneriat cu Flying Circus Pub si Invisible Guests.

Biletele au pretul de 60 RON la intrare.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: